Organisations­udvikling

Professionel facilitering og hjælp til udvikling af din organisation

Verden har brug for bæredyg­tige virksomheder baseret på tillid og trivsel, sunde relationer og meningsfulde formål. Jeg brænder for at hjælpe dig og din virksomhed til øget indsigt og udvikling, og tilbyder inspirerende foredrag, læringsevents og skræddersyede virksomhedsforløb

Verden har brug for bæredygtige virksomheder baseret på tillid og trivsel, sunde relationer og meningsfulde formål. Jeg brænder for at hjælpe dig og din virksomhed til øget indsigt og udvikling, og tilbyder inspirerende foredrag, læringsevents og skræddersyede virksomhedsforløb

INSPIRERENDE FOREDRAG

Inspirerende foredrag til engagerede teams

Mine foredrag tager udgangspunkt i ønsket om at skabe øget selvindsigt og styrke menneskelige relationer – uanset om jeres mål er organisationsudvikling med Enneagrammet eller I ønsker inspiration på jeres rejse mod Fremtidens Organisation.

Mine foredrag om Enneagrammet og Fremtidens organisation kan også afvikles som workshops eller indgå som elementer i et virksomhedsforløb.

Ring mig op!

  Vælg ugedag(e)

  Vælg foretrukket tidsrum

  Du har også mulighed for at benytte formularen nederst på siden, hvis du ønsker at uddybe din henvendelse.

  LÆRINGSEVENTS

  Oplevelsesbaseret læring der gør en forskel

  Få hjælp til at omdanne din næste firmafest eller medarbejderseminar til en læringsevent, hvor de temaer, der er vigtige for jer, bliver den røde tråd gennem eventet.

  VIRKSOMHEDSFORLØB

  Støtte og facilitering af jeres udviklingsrejse

  Jeg tilbyder en bred vifte af workshops og skræddersyede forløb for ledergrupper og medarbejderteams, samt individuel ledercoaching.

  MIN BAGGRUND OG TILGANG

  En baggrund som leder, kunstner og iværksætter

  Hvis du vælger mig som din udviklingskonsulent får du det bedste fra tre verdener – ledererfaring, kunstnerisk tænkning og innovativ tilgang. Jeg sætter alle mine erfaringer og kompetencer i spil for at hjælpe dig til at lykkes med din organisationsudvikling.

  Ledererfaring

  Jeg har været leder i over 10 år i både små og store virksomheder, og har selv erfaring med at implementere de værktøjer og principper jeg underviser i. Jeg har erfaring med en bred vifte af ledelsesopgaver, og jeg kender de dilemmaer og valg man står overfor, når man som leder skal balancere mellem at sikre driften i hverdagen og samtidig skabe trivsel, fremdrift og udvikling i organisationen.

  Kunstnerisk tænkning

  Med en baggrund som musiker, sangskriver, teater- og filmmand har jeg mange års erfaring med kreative skabelsesprocesser. Jeg henter inspiration og teknikker fra kunstens verden, og benytter ofte værktøjer som storytelling, improvisation, visualisering og komposition i mine forløb. Kunstens kompetencer kan sætte os fri af “kassetænkning” og åbne op for nye måder at tænke på.

  Innovativ tilgang

  Jeg har et udpræget iværksættergen og har erfaring med både ‘start-ups’ og ‘turn-arounds’. Jeg ser muligheder, før jeg ser begrænsninger og min tilgang er entreprenant. Med værktøjer og metoder fra innovative processer, finder vi ofte løsninger, der medfører øget værdiskabelse og bæredygtig vækst i organisationen. Vejen frem findes ofte i krydsfeltet mellem det kendte og det ukendte.

  Få mere viden om min baggrund, kompetencer og værdier

  Her kan du finde flere informationer om min baggrund, kompetencer og værdier eller blive klogere på min tilgang som konsulent og hvad “jeg står for” (åbner i ny fane).

  Få mere viden om min baggrund, kompetencer og værdier

  Her kan du finde flere informationer om min baggrund, kompetencer og værdier eller blive klogere på min tilgang som konsulent og hvad “jeg står for” (åbner i ny fane).

  REFERENCER

  Tilfredse kunder er en forudsætning for mit arbejde

  Her er et uddrag af de virksomheder og organisationer jeg har arbejdet for og med

  Hvad kunderne siger:

  Kunderne siger:

  GUIDE TIL FORMATER

  Organisationsudvikling i flere formater

  Organisationsudvikling kan skabes på mange forskellige måder og med mange forskellige udtryk. Nedenstående guide kan hjælpe dig til at vælge det format, der bedst understøtter den organisationsudvikling, du står overfor at gennemføre eller ønsker at skabe.

  “Alle veje fører til Rom”, siger man. Det samme gør sig gældende inden for organisationsudvikling. Men hvordan vælger man den vej, der mest effektivt leder jer i retning af jeres “Rom” og som bedst understøtter den organisationsudvikling I ønsker at skabe? Nogle gange er det åbenlyst hvilket format – eller kombination af formater – der er brug for; andre gange er det mere uklart. Få overblik og inspiration i nedenstående guide. Måske den også gør dig nysgerrig på formater, du ikke plejer at anvende i organisationen?

  Guideline til valg af formater

  Foredrag & workshops

  Foredrag og workshops er for dig, der ønsker:

  • at få inspiration og værktøjer, som I kan arbejde videre med internt i organisationen
  • at lære dig selv bedre at kende og samtidigt styrke dine relationer og din samarbejdsevne
  • at skabe en øget fælles bevidsthed og et fælles sprog på tværs af organisationen
  • at sætte fokus på særlige temaer eller udfordringer, fx grøn omstilling eller feedback-kultur
  • at skabe mest mulig udvikling og kun har en enkelt medarbejderdag til formålet

  Læringsevents

  Læringsevents er for dig, der ønsker:

  • at markere et godt resultat, fejre medarbejderne eller kick-starte et nyt projekt
  • at skabe et oplevelsesbaseret, underholdende og uformelt læringsrum
  • at sætte alle sanser i spil og stimulere de kognitive processer med oplevelser for både krop, sjæl og sind
  • at forkæle dine medarbejdere og samtidig skabe læring i organisationen
  • at få mere ”valuta for pengene” for jeres udgifter til sommerfest og julefrokost

  Virksomhedsforløb

  Virksomhedsforløb er for dig, der ønsker:

  • at skabe gennemgribende forandringer i din organisation, fx. ændringer i medarbejderstruktur eller ledelseskultur
  • at forankre viden og værktøjer i organisationen, så de integreres i jeres daglige praksis
  • at ændre et konfliktfyldt arbejdsmiljø til et sundt samarbejde og medarbejdertrivsel
  • at krydse kløften mellem ledelse og medarbejdere og komme igennem med dine budskaber
  • at arbejde vedvarende med organisationsudvikling og sætte nye mål for virksomheden

  Få vejledning til valg af det rigtige læringsformat

  Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker vejledning til valg af det format, der bedst understøtter jeres organisationsudvikling eller har andre spørgsmål i forbindelse med mine ydelser.

  MENTALE FORHINDRINGER

  Den letteste er at fastholde status quo

  Vi mennesker er vanedyr og hardwired til at yde modstand mod al forandring. Det er helt naturligt – både i privatlivet og i organisationer – og derfor fastholder vi ofte status quo. Men hvordan finder vi så modet til at komme videre, når vi har erkendt, at der er brug for forandring?

  I det følgende afsnit vil jeg prøve at skitsere nogle af de mentale forhindringer jeg personligt møder, når jeg står i en situation, hvor jeg skal række ud til andre. Forhindringer, der står i vejen for, at jeg tager det første skridt i en ny retning, selvom jeg inderst inde ved det er det rigtige at gøre? Måske du kan genkende nogen af dem og har det ligesom mig? Jeg vil også prøve at være tydelig på og gøre dig tryg i, hvad du kan forvente, hvis du overvinder forhindringerne og tager den første kontakt til mig.

  Mentale forhindringer i forbindelse med første kontakt og mit personlige svar på din bekymring

  Ufrivillig fastholdelse

  Forhindring: Hvis jeg kontakter ham, spammer han mig garanteret med endeløse opkald og ligegyldige nyhedsbreve. Det bliver umuligt at komme ud af, hvis jeg erfarer, at vi har brug for noget andet og skal gå en anden vej.”

  Mit svar: “Jeg udsender ingen nyhedsbreve og kontakter dig kun, hvis vi har en aftale om det. Mit mål er at hjælpe og skabe værdi for din organisation. Hvis det viser sig, at du har brug for noget andet end det jeg kan tilbyde, så skilles vores veje i god ro og orden.”

  Fordomme om konsulenter

  Forhindring: “Hvis jeg kontakter ham, forsøger han garanteret at snørre mig med “konsulent-snak” og sælge mig alt muligt, jeg overhovedet ikke har brug for. Han vil til enhver tid hævde, at han – som den eneste – kan skabe mirakler for lige netop min organisation, selvom han ikke har et begreb om, hvad han går ind til. Typisk konsulenter!”

  Mit svar: “Mit mål er at hjælpe og skabe værdi for din organisation. Jeg sælger “ikke sand i Sahara” og tilbyder kun min assistance, hvis jeg oprigtigt tror, at mit bidrag kan gøre en positiv forskel (og det kan jeg kun vurdere på baggrund af et kendskab til jeres virksomhed og jeres nuværende situation). Du har altid muligheden for indhente andre tilbud eller afsøge markedet for andre løsninger – det vil jeg faktisk anbefale dig at gøre.”

  Indre ønske om styrke og selvstændighed

  Forhindring: “Det forventes nok af mig, at jeg burde kunne drive udviklingen i min organisation selv. Og her sidder jeg og surfer efter hjælp. Måske jeg alligevel skulle tage det kursus eller læse den bog, så jeg selv kunne stå i spidsen for processen.”

  Mit svar: “Du er havnet på min hjemmeside af en årsag (ellers ville du ikke læse dette). Hold fast i din indskydelse om at få hjælp til den proces I står overfor – uanset om det er af mig eller en anden udefrakommende kompetence. Det er ikke meningen, vi skal klare alting selv her i livet, og det er modigt at erkende, at man har brug for hjælp til sin udviklingsproces.”

  Frygt for tab af kontrol

  Forhindring: “En ekstern konsulent vil sikkert prøve at “kloge sig” på vores forretning og forsøge at påvirke os med sin egen skjulte dagsorden. I den sidste ende mister vi kontrollen med vores organisationsudvikling, fordi ingen internt har hånd i hanke med processen. Måske jeg bare skulle ansætte en projektleder til at løse udfordringerne. En ansat kan jeg da holde øje med og holde til ilden.”

  Mit svar: “Mit eneste dagsorden er at hjælpe jeres organisation til trivsel og en sund udvikling. Jeg er optaget af at få mennesker til at blive de bedste udgaver af sig selv og få dem til at arbejde sammen så optimalt som muligt. Jeg kender (formodentlig) ikke meget til jeres specifikke forretningsområde. Én af forcerne ved at komme som konsulent udefra, er at kunne se sammenhænge i et nyt lys og kunne bidrage med indsigter, der er usynlige for de ansatte (det ville de også blive for mig på sigt, hvis jeg var en fast del af organisationen). Og så skal jeg i øvrigt ikke til MUS-samtale eller have indbetalt pension:)”

  Modstand mod handling

  Forhindring: “Med et firmaforløb af denne karakter ser vi garanteret frem imod en langvarig og opslidende proces, der i den sidste ende ikke fører os nogen vegne. Suk! Vi har allerede prøvet alt og intet har indtil nu haft den ønskede effekt. (Måske jeg bare skal holde organisationen hen så lang tid som muligt og kigge mig om efter en stilling i en anden organisation, der ikke døjer med vores udfordringer).”

  Mit svar: “Der er udfordringer i alle organisationer og langt de fleste løses – heldigvis – på daglig basis internt i organisationen. En gang imellem er der brug for hjælp udefra til at “puste liv” i organisationen og skabe den nødvendige forandring, der skal til for at bringe jer videre. Der er altid en vej ud af dødvandet, og det kan betale sig at blive ved med at søge. Alternativet til udvikling er altid mere af det samme – og det er jo ikke det du søger.”

  Du kan selv fortsætte listen af forhindringer…

  … for der er sikkert flere – det er der i hvert fald for mig. Pointen er imidlertid, at alle mentale forhindringer bunder i frygt, fordomme og forudindtagethed. Først når du overvinder forhindringerne og tager det første skridt, kan du vurdere om du har fundet en løsning, som du tror på, og om du føler tillid og tryghed ved et samarbejde.

  Ufrivillig fastholdelse

  Forhindring: Hvis jeg kontakter ham, spammer han mig garanteret med endeløse opkald og ligegyldige nyhedsbreve. Det bliver umuligt at komme ud af, hvis jeg erfarer, at vi har brug for noget andet og skal gå en anden vej.”

  Mit svar: “Jeg udsender ingen nyhedsbreve og kontakter dig kun, hvis vi har en aftale om det. Mit mål er at hjælpe og skabe værdi for din organisation. Hvis det viser sig, at du har brug for noget andet end det jeg kan tilbyde, så skilles vores veje i god ro og orden.”

  Fordomme om konsulenter

  Forhindring: “Hvis jeg kontakter ham, forsøger han garanteret at snørre mig med “konsulent-snak” og sælge mig alt muligt, jeg overhovedet ikke har brug for. Han vil til enhver tid hævde, at han – som den eneste – kan skabe mirakler for lige netop min organisation, selvom han ikke har et begreb om, hvad han går ind til. Typisk konsulenter!”

  Mit svar: “Mit mål er at hjælpe og skabe værdi for din organisation. Jeg sælger “ikke sand i Sahara” og tilbyder kun min assistance, hvis jeg oprigtigt tror, at mit bidrag kan gøre en positiv forskel (og det kan jeg kun vurdere på baggrund af et kendskab til jeres virksomhed og jeres nuværende situation). Du har altid muligheden for indhente andre tilbud eller afsøge markedet for andre løsninger – det vil jeg faktisk anbefale dig at gøre.”

  Indre ønske om styrke og selvstændighed

  Forhindring: “Det forventes nok af mig, at jeg burde kunne drive udviklingen i min organisation selv. Og her sidder jeg og surfer efter hjælp. Måske jeg alligevel skulle tage det kursus eller læse den bog, så jeg selv kunne stå i spidsen for processen.”

  Mit svar: “Du er havnet på min hjemmeside af en årsag (ellers ville du ikke læse dette). Hold fast i din indskydelse om at få hjælp til den proces I står overfor – uanset om det er af mig eller en anden udefrakommende kompetence. Det er ikke meningen, vi skal klare alting selv her i livet, og det er modigt at erkende, at man har brug for hjælp til sin udviklingsproces.”

  Frygt for tab af kontrol

  Forhindring: “En ekstern konsulent vil sikkert prøve at “kloge sig” på vores forretning og forsøge at påvirke os med sin egen skjulte dagsorden. I den sidste ende mister vi kontrollen med vores organisationsudvikling, fordi ingen internt har hånd i hanke med processen. Måske jeg bare skulle ansætte en projektleder til at løse udfordringerne. En ansat kan jeg da holde øje med og holde til ilden.”

  Mit svar: “Mit eneste dagsorden er at hjælpe jeres organisation til trivsel og en sund udvikling. Jeg er optaget af at få mennesker til at blive de bedste udgaver af sig selv og få dem til at arbejde sammen så optimalt som muligt. Jeg kender (formodentlig) ikke meget til jeres specifikke forretningsområde. Én af forcerne ved at komme som konsulent udefra, er at kunne se sammenhænge i et nyt lys og kunne bidrage med indsigter, der er usynlige for de ansatte (det ville de også blive for mig på sigt, hvis jeg var en fast del af organisationen). Og så skal jeg i øvrigt ikke til MUS-samtale eller have indbetalt pension:)”

  Modstand mod handling

  Forhindring: “Med et firmaforløb af denne karakter ser vi garanteret frem imod en langvarig og opslidende proces, der i den sidste ende ikke fører os nogen vegne. Suk! Vi har allerede prøvet alt og intet har indtil nu haft den ønskede effekt. (Måske jeg bare skal holde organisationen hen så lang tid som muligt og kigge mig om efter en stilling i en anden organisation, der ikke døjer med vores udfordringer).”

  Mit svar: “Der er udfordringer i alle organisationer og langt de fleste løses – heldigvis – på daglig basis internt i organisationen. En gang imellem er der brug for hjælp udefra til at “puste liv” i organisationen og skabe den nødvendige forandring, der skal til for at bringe jer videre. Der er altid en vej ud af dødvandet, og det kan betale sig at blive ved med at søge. Alternativet til udvikling er altid mere af det samme – og det er jo ikke det du søger.”

  Du kan selv fortsætte listen af forhindringer…

  … for der er sikkert flere – det er der i hvert fald for mig. Pointen er imidlertid, at alle mentale forhindringer bunder i frygt, fordomme og forudindtagethed. Først når du overvinder forhindringerne og tager det første skridt, kan du vurdere om du har fundet en løsning, som du tror på, og om du føler tillid og tryghed ved et samarbejde.

  Tillid og tryghed er en forudsætning

  Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad jeg kan tilbyde, så kontakt mig i formularen herunder og/eller book et uforpligtende møde. Jeg glæder mig til at høre mere om din organisation og fortælle hvad jeg kan bidrage med.

  Uforpligtende forespørgsel på organisationsudvikling

  Kontakt mig med dine spørgsmål eller book et uforpligtende møde. Jeg bestræber mig altid på at svare på henvendelser inden for to hverdage.

  vælg hvilken ydelse din henvendelse drejer sig om

   HVAD KAN JEG

   GØRE FOR DIG?

   Send mig en besked eller giv mig et kald. Hvis det handler om en specifik ydelse, anbefaler jeg, at du benytter formularen nederst på siderne:

   OrganisationsudviklingMultimediaOutdoor cooking

   Bona Fide Records
   CVR. 27027636
   Claus Frovin
   Svinget 5, 4. th
   DK-2300 København S

   Telefon : +45 21 64 37 16

    Privatlivspolitik

    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

    Cookies

    Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hjemmesiden benytter cookies fra:

    Google Analytics (statistik)
    Wistia (video)

    Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

    Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

    Personoplysninger

    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller øvrig brug af services via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

    • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
    • Dit IP-nummer,
    • Geografisk placering
    • hvilke sider du klikker på (interesser).

    I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhedsnavn mm. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelse via én af hjemmesidens kontaktformularer.

    Sikkerhed

    Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

    Formål

    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at optimere vores services og indhold. Oplysningerne kan desuden bruges til at svare på din henvendelse/forespørgsel.

    Periode for opbevaring

    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger

    Data om din brug af websitet, videregives til tredjeparter - primært Google Analytics - i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik.

    Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Indsigt og klager

    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bonafiderecords.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

    Udgiver

    Websitet clausfrovin.com ejes og publiceres af:

    Bona Fide Records
    v/ Claus Frovin
    Svinget 5, 4. th.
    2300 København S
    Telefon: 21643716
    Email: info@bonafiderecords.dk

    Accepter hjemmesidens brug af cookies ved at trykke på OK og/eller læs vores privatlivspolitik