Virksomheds­forløb

Få hjælp til organisationsudvikling i skræddersyede virksomhedsforløb

Som ekstern organisationskonsulent kan jeg bidrage med facilitering og procesværktøjer til jeres udviklingsrejse. Jeg tilbyder en bred vifte af workshops og skræddersyede virksomhedsforløb for ledergrupper og medarbejderteams, samt individuel ledercoaching.

KONSULENTYDELSER

Mine kvalifikationer til din rådighed

På baggrund af min egen erfaring som leder, projektleder og facilitator, brænder jeg for at sætte mine kvalifikationer i spil for hjælpe andre organisationer til udvikling, trivsel og succes.

Fra den anden side af bordet kender jeg styrken i at få udefrakommende hjælp til at facilitere processer i og omkring organisationen. En ekstern konsulent kan bringe nye værktøjer i spil og stille organisationens ledelse og projektansvarlige i en mere fri rolle. Det kan være gavnligt, hvis man som leder eller projektansvarlig selv har en aktiv rolle i processen og skal “jonglere” mellem de forskellige meninger om bordet og ens egen personlige holdninger, og samtidig være garant for virksomhedens strategi og målsætninger. Her er en kort beskrivelse over nogle af de opgaver du kan bruge mig til som ekstern organisationskonsulent – både i kortere og længere virksomhedsforløb.

360° serviceeftersyn

– der får virksomhedens blindspots frem i lyset

Jeg tilbyder, at være den udefrakommende ekspertise, der ved et besøg i virksomheden kan kaste lys på virksomhedens udfordringer. Det kan være baggrund af konkrete opgaver – som at observere jeres mødekultur, overvære en produktpræsentation eller bevidne jeres interne sprog eller kommunikation – eller mere abstrakte opgaver som at tage temperaturen på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. På baggrund af mine iagttagelser vil vi efterfølgende drøfte problemstillingerne og sammen lægge en strategi for, hvordan I som virksomhed finder løsninger og kommer videre – enten på egen hånd eller med hjælp fra mig eller andre.


Ledelsesudvikling

– der skaber handlekraft og konkrete resultater

Er I nærværende i jeres ledelsesopgave og tydelige i jeres kommunikation? Holder I hinanden ansvarlige og har samtidig fokus på forretningens resultater? Den stærke ledelse bygger bro mellem strategi og resultater, træffer gode beslutninger og handler hurtigt på det, der betyder mest i forhold til kundefokus, organisationens samlede performance og medarbejdernes engagement. I ledelsesudvikling sætter vi gang i processer, der skaber ejerskab og handlekraft hos ledelse og medarbejdere, og gør jer til eksperter i at løse jeres egne problemer.


Individuel ledercoaching

– der bringer dig tættere på dine mål

Jeg tilbyder coaching af ledere og ledende medarbejdere i kortere eller længere individuelle forløb. Coaching er en disciplin, hvor du ligger inde med alle svarene; coachens rolle er blot at stille de rigtige spørgsmål og hjælpe dig til at handle på det du brænder for at opnå – hvad enten det er at skabe mere balance i livet, skabe bedre relationer og resultater eller finde mod til at foretage nye valg. Ved hjælp af en gennemprøvet og certificeret coachingmodel, hjælper jeg dig til at udfolde dit potentiale, overvinde dine forhindringer og handle i overensstemmelse med dine værdier.


Forandringsledelse

– der sikrer en effektiv implementering

Alle dynamiske og levende organisationer oplever løbende at skulle implementere forandringer. Selvom det nye initiativ præsenteres med både energi og motivation, er der ofte en tendens til, at hverdagen og “vi plejer” tager over inden implementeringen er helt gennemført. Jeg tilbyder kvalificeret og praktisk-forankret forandringsledelse, der er tilpasset jeres konkrete situation og virkelighed. Vi arbejder med medarbejder-inddragelse, for at sikre, at alle har den nødvendige viden og ressourcer og laver sammen en plan for tilstrækkelig opfølgning.


Teamtræning

– der gør jer til et High Performing Team

For at arbejde 100% optimalt som team, skal I mestre nogle helt konkrete kompetencer. Det handler fx om at have en effektiv beslutningsproces, gå helhjertet efter et fælles mål og at gøre teamdiversitet til en styrke. Jeg tilbyder et målrettet forløb, der træner dit team i de nødvendige kompetencer og sikrer, at I navigerer uden om de typiske faldgruber. Vi arbejder med konkrete aktiviteter og hands-on øvelser, der opbygger relationer internt i teamet med fokus på at styrke tillid, selvindsigt, kommunikation og arbejdsglæde.


Konflikthåndtering

– der bringer jer tilbage på sporet

Konflikter i teams er helt naturlige, og de fleste løses effektivt og konstruktivt. Men hvis samarbejdet og kommunikationen igen og igen er ufrugtbar, har I brug for hjælp udefra til at komme videre. Jeg hjælper jer til at løfte låget på frustrationerne, få uoverensstemmelserne ud i lyset – og se sagen fra forskellige perspektiver. I får hjælp og praktiske værktøjer til at finde gode fælles løsninger, så I kan komme videre med jeres egentlige kerneopgave – nemlig at drive virksomhed, skabe værdi for jeres kunder og udvikle jeres medarbejdere.


Kommunikationstræning

– der får dine budskaber til at brænde igennem

Det talte ord udgør kun 20% af det budskab som andre opfatter. Samtidig har alle mennesker “filtre” som – helt ubevidst – forvrænger både det vi siger og det vi hører. I en blanding af teori og praktiske øvelser træner vi din kommunikation, så dine budskaber kommer klart igennem. Med udgangspunkt i type-værktøjet Enneagrammet får du indsigt i andres typers kommunikationsstil. Du identificerer hvorledes andres tale-stil og kropsprog enten irriterer eller motiverer dig, og får ligeledes afdækket det du selv gør uden at være bevidst om det. Vi træner også dine feedback-færdigheder og hvordan du bevidst kan målrette den til den enkelte modtager.

Er du interesseret i at høre mere?

Hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig og din organisation, så kontakt mig i formularen nederst på siden eller lad mig ringe dig op til en uforpligtende samtale.

Ring mig op!

  Vælg ugedag(e)

  Vælg foretrukket tidsrum

  Du har også mulighed for at benytte formularen nederst på siden, hvis du ønsker at uddybe din henvendelse.

  MÅLRETTET INDSATS

  Skræddersyet til din virkelighed

  På baggrund af en grundig forundersøgelse af organisationens udviklingsrejse, struktur og aktuelle status, skræddersyr jeg forløbet specifikt til din virksomhed. På den måde sikres det, at virksomhedsforløbet er relevant og rammer jer, hvor I er lige nu.

  Jeg oplever, at alle organisationer er forskellige og unikke. Der er ingen fast formel for organisationsudvikling, og når man involverer sig i processer, der har med udvikling og mennesker at gøre, er der grund til at gå til opgaven med både respekt, ydmyghed og omtanke. Den mest grundlæggende forudsætning for at “skræddersy” et forløb til en virksomhed, er at have et kendskab til organisations udviklingshistorie, de ansatte og den virkelighed organisationen står i nu. Det forpligter jeg mig altid på, inden jeg indleder et samarbejde. Min personlige integritet byder mig også,

  • At jeg altid kender opgaven og har et klart bud på, hvad retning vi skal gå i, inden jeg byder ind på den. Jeg har en indgående samtale med organisationens ledelse eller andre ansvarlige inden jeg afgiver tilbud. Kun således kan jeg sikre mig, at det jeg kan tilbyde går i tråd med jeres forventninger.
  • At jeg bestræber mig på at være ærlig, direkte og relevant i min kommunikation – uanset om det er udenfor eller indenfor undervisningslokalet. Det betyder, at jeg ikke fejer noget ind under gulvtæppet, men nævner “elefanten i rummet”, hvis jeg mærker den. Alt andet er spild af kundens tid og penge.
  • At jeg ikke er for fin til at takke pænt nej til en opgave, hvis jeg mener jeg ikke kan eller bør varetage opgaven. I givet fald kan jeg i mange tilfælde pege på andre organisationskonsulenter og facilitatorer med andre typer af kompetencer og værktøjer til at varetage opgaven.

  Hvis du kan spejle dig i ovenstående værdier, har vi et godt grundlag for et udbytterigt og værdiskabende samarbejde. Kontakt mig i formularen nederst på siden for at booke et uforpligtende møde eller læs mere om rammerne for et samarbejde i de næste afsnit.

  Claus Frovin portrait

  Om Claus Frovin

  Jeg har +10 års ledererfaring fra kultur- og undervisningsinstitutioner og en baggrund som skabende kunstner. Jeg har stor erfaring med kreative skabelses- og udviklingsprocesser og benytter mig af iværksætterens innovative tilgang til problemløsning.

  Jeg er desuden akademiker (Humaniora, Kbh. Universitet) og certificeret ledercoach (Mindjuice, Kbh.) med fokus på bevidst lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation og typeværktøjet Enneagrammet. Jeg er optaget af moderne organisationsteori og -modeller, som giver mennesker øget selvindsigt og handlefrihed og nye muligheder for at interagere sammen på mere harmoniske og bevidste måder.

  Er du stadig i tvivl om næste skridt?

  Det er et naturligt udtryk for, at der er “noget på spil” for organisationen, og at du ønsker at træffe de rigtige valg. Brug min guide til at tjekke, om du er klar til et succesfuldt virksomhedsforløb med en ekstern organisationskonsulent – eller læs mere om, hvordan du overvinder de mentale forhindringer (åbner ny fane), der kan være forbundet med at tage den første kontakt og bede om et uforpligtende møde.

  Klar til et succesfuldt virksomhedsforløb

  Hvis du er afklaret med disse 6 trin, er du godt rustet til et udviklingsforløb med en ekstern organisationskonsulent

  BASIS FOR SAMARBEJDET

  Tillid og tryghed er en forudsætning

  At indgå i et samarbejde med en ekstern organisationskonsulent kræver tillid og tryghed. Tillid til, at jeg kan hjælpe dig i mål med opgaven og tryghed i, at vi arbejder i en fælles retning og taler det samme sprog. Kontakt mig for at aftale et uforpligtende møde – for først i mødet med mig, kan du vurdere om du har tillid til og tro på, at jeg er den rette til at hjælpe din organisation på vej mod nye mål.

  Book et møde

  Kontakt mig i formularen herunder for at booke et møde. Jeg vender retur, og vi aftaler et tidspunkt, der passer os begge. Mødet kan afvikles enten fysisk eller online, og det koster dig kun den tid du selv sætter af til det.

  Uforpligtende samtale

  På mødet fortæller du om jeres organisation og aktuelle behov og hører hvad jeg kan tilbyde. Hvis der er et godt “match”, aftaler vi at følge op, når du har haft lejlighed til at mærke efter og træffe en beslutning.

  Det videre forløb

  Hvis du på baggrund af mødet og den efterfølgende refleksion fortsat har tillid til og tro på, at jeg er den rette til at hjælpe dig og din organisation, aftaler vi rammerne for samarbejdet og de næste step i processen.

  Uforpligtende forespørgsel på workshops og virksomhedsforløb

  Kontakt mig med dine spørgsmål eller book et uforpligtende møde. Jeg bestræber mig altid på at besvare alle henvendelser inden for to hverdage.

  vælg hvilken ydelse din henvendelse drejer sig om

   HVAD KAN JEG

   GØRE FOR DIG?

   Send mig en besked eller giv mig et kald. Hvis det handler om en specifik ydelse, anbefaler jeg, at du benytter formularen nederst på siderne:

   OrganisationsudviklingMultimediaOutdoor cooking

   Bona Fide Records
   CVR. 27027636
   Claus Frovin
   Svinget 5, 4. th
   DK-2300 København S

   Telefon : +45 21 64 37 16

    Privatlivspolitik

    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

    Cookies

    Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hjemmesiden benytter cookies fra:

    Google Analytics (statistik)
    Wistia (video)

    Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

    Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

    Personoplysninger

    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller øvrig brug af services via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

    • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
    • Dit IP-nummer,
    • Geografisk placering
    • hvilke sider du klikker på (interesser).

    I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhedsnavn mm. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelse via én af hjemmesidens kontaktformularer.

    Sikkerhed

    Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

    Formål

    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at optimere vores services og indhold. Oplysningerne kan desuden bruges til at svare på din henvendelse/forespørgsel.

    Periode for opbevaring

    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger

    Data om din brug af websitet, videregives til tredjeparter - primært Google Analytics - i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik.

    Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Indsigt og klager

    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bonafiderecords.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

    Udgiver

    Websitet clausfrovin.com ejes og publiceres af:

    Bona Fide Records
    v/ Claus Frovin
    Svinget 5, 4. th.
    2300 København S
    Telefon: 21643716
    Email: info@bonafiderecords.dk

    Accepter hjemmesidens brug af cookies ved at trykke på OK og/eller læs vores privatlivspolitik