Læringsevents

Få hjælp og inspiration til oplevelsesbaserede læringsevents

Det er effektivt og nærværende at skabe organisationsudvikling gennem oplevelsesbaseret læring. Når vi bruger alle vores sanser og oplever med kroppen, bliver læringen forankret i hver en celle i organisationen. Lad mig hjælpe dig med at designe et læringsevent, der gør en forskel og bliver husket af dine medarbejdere.

Ring mig op!

  Vælg ugedag(e)

  Vælg foretrukket tidsrum

  Du har også mulighed for at benytte formularen nederst på siden, hvis du ønsker at uddybe din henvendelse.

  LÆRINGSEVENTS

  Fester med et formål

  Organisationsudvikling kan sagtens foregå samtidig med, at virksomhedens medarbejdere hygger sig sammen og har det sjovt. Omdan din næste firmafest til en læringsevent, hvor de temaer, der er vigtige for jer, bliver den røde tråd gennem arrangementet.

  De fleste virksomheder holder med jævne mellemrum firmafester og arrangementer, der primært har et socialt sigte. Hvorfor ikke sørge for, at virksomheden får fuldt udbytte af investeringen og får vigtig læring og indsigt med i købet? Jeg står for at skabe events, der understøtter organisationsudvikling og skaber indsigt, der både er underholdende og relevant i forhold organisationens udviklingsmål. Jeg kalder det “Fester med et formål”. Læringsevents tager udgangspunkt i oplevelsesbaseret læring, der sætter alle sanser i spil og forankrer viden i både krop, sjæl og sind.

  STOR DIVERSITET

  Totaloplevelse for krop, sjæl og sind

  Mange sanser i spil
  Fællesskabsfølelse
  Underholdningsværdi
  Teambuilding
  Kreativitetsfremmende
  Forankring af viden

  Oplevelsesbaseret læring

  Oplevelsesbaseret læring appellerer til alle vores sanser. Når vi lærer gennem kroppen, lagrer den viden og de værktøjer vi har tilegnet os “cellulært” og det styrker forankringen i organisationen. Vi husker oplevelsen meget bedre og den giver os en fælles reference som vi kan mindes sammen. Oplevelsesbaseret læring appellerer ydermere til den gruppe af medarbejdere, der performer bedre i fysiske og kreative processer (og dem findes der statistisk set mange af i enhver organisation).

  Konstruer eller transformer

  Du kan konstruere et læringsevent fra bunden (fx. med det formål at skabe ny viden på tværs af organisationen, forankre en ny kultur eller kick-starte et nyt projekt). Du kan også transformere ét af de arrangementer, du allerede afholder i organisationen (fx. fester, fejringer eller fyraftensmøder). I begge tilfælde vil du opleve, at oplevelsesbaseret læring er et powerfuldt redskab til at understøtte vigtige budskaber i organisationen og give deltagerne en helstøbt og mindeværdig oplevelse.

  Virkemidler der virker

  EKSTERNE AKTØRER

  Udnyt kunstens kompetencer

  Kunsten har en enestående evne til at skabe fællesskab, vække vores hjerter og formidle kompleksitet med enkle virkemidler. Udnyt kunstens kompetencer til at understrege organisationens vigtige budskaber.

  MUSIK, TEATER OG KUNST

  Kreative aktører

  Kunstnere og kreative aktører vækker følelser, skaber energi og perspektiv. Hvad enten der er brug for en jonglør, en operasangerinde eller verdens bedste tapasanretning, så kender jeg de bedste folk til opgaven.

  EVIDENSBASERET VIDEN

  Vidensspecialister

  Ekspertviden kan hjælpe din virksomhed til at træffe valide og evidens-baserede beslutninger. Oplæg fra vidensspecialister kan give din organisation det afgørende spark i den rigtige retning.

  ØGET VÆRDISKABELSE

  Innovativ tilgang

  Det er i krydsfeltet mellem det kendte og det ukendte, at sand innovation opstår. Ved at krydse den viden og ekspertise din virksomhed har med tænkning og knowhow udefra, kan der skabes helt ny værdi.

  FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN

  Den røde tråd gennem dit læringsevent

  En professionel planlægning og 360° kvalitetssikring er afgørende for at dit læringsevent bliver en succes. Lad mig hjælpe dig med opgaven – enten som Head of Execution, konsulent på delopgaver eller sparringspartner – så du kan koncentrere dig om det der giver dig energi.

  Som eventmager har jeg stor erfaring med, hvad der skal til for lande et vellykket og succesfuldt event. Jeg kan hjælpe dig sikkert igennem hele processen – fra behovsafdækning og idégenerering til planlægning, afvikling og evaluering. Jeg kan stå for 360° ledelse af hele eventet eller blot koordinere med virksomhedens eget team og sikre den røde tråd gennem arrangementet. Det afhænger af dit behov og dine præferencer. Under alle omstændigheder, er det mit mål at sikre, at du får mest muligt læringsudbytte af din investering og skaber events, der bliver husket og gør en forskel.

  Sådan kan jeg hjælpe dig

  Få professionel hjælp til dit næste læringsevent i organisationen:

  • Gør brug af mine kompetencer, erfaring og netværk, så du ikke skal opfinde den dybe tallerken.
  • Få kreativ sparring på “den røde tråd” og kvalificeret rådgivning til de mest effektive virkemidler, så dine budskaber når ud over rampen
  • Lad mig stå for produktionsplanlægning, koordinering og kvalitetssikring, så du kan koncentrere dig om det, der giver dig energi.
  • Få en gennemarbejdet helhedsløsning, hvor alle detaljer er tænkt ind i konceptet, så du får mest muligt udbytte af det afsatte budget.
  • Brug en erfaren freelancer til at aflaste organisationen, så I kan fortsætte med jeres kerneydelse – at drive virksomhed.

  Interesseret i at høre mere?

  Sådan booker du et møde – helt uforpligtende:

  • Kontakt mig i formularen herunder og beskriv kortfattet dine ønsker og behov. Jeg vender retur enten telefonisk eller via e-mail for at aftale et møde på et tidspunkt, der passer os begge.
  • På mødet, der kan foregå enten som fysisk eller online møde, fortæller du mere om organisationen og jeres behov, og hører om hvad jeg kan tilbyde. Først på baggrund af mødet og den efterfølgende refleksion besluttes det, om vi skal indlede et samarbejde.

  Eksempler på diversiteten i de opgaver jeg har løst

  Shockwave festival

  Festivalledelse, koordinering og booking på festivalen Shockwave i Hvide Sande i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune og Region Midtjylland

  VM i idrætsgymnastik

  Komponist af musik og ansvarlig for lyd/teknik til VM i idrætsgymnastik i Aarhus i samarbejde med GymDanmark

  Fallulah DK tour

  Tourmanagement, afvikling og koordination i samarbejde med Fallulah og PDH Music

  Sangskriverture til Los Angeles

  Rejseledelse, planlægning og afvikling i samarbejde med Danske Populær Autorer (DPA)

  KU.BE events

  Planlægning og afvikling af kreative events i anledning af indvielsen af KU.BE, kultur- og bevægelseshus på Frederiksberg

  Ofte stillede spørgsmål

  • Ja, jeg laver både små og store events: Jeg har designet personaleture helt ned til 4-5 personer og store festivaler for over 15.000 deltagere. Jeg stiller mig gerne til rådighed uanset din organisations størrelse, dit ambitionsniveau og dit budget. Jeg kan bidrage i hele spektret fra et par timers sparring og idégenerering til 360° eventledelse og planlægning. Det afhænger af dit behov og dit budget.

  • Planlægningsperioden afhænger ofte af, hvor omfattende dit læringsevent er og hvor mange eksterne aktører, der skal bidrage. Under normale omstændigheder er 5-6 uger en passende planlægningsperiode. Hvis du ønsker specifikke oplægsholdere på dit event, kan det være nødvendigt med længere forberedelsestid, da deres kalender kan være booket langt ud i fremtiden. Hvis du (blot) ønsker at skabe en rød tråd i dit arrangement og udnytte de forhåndværende virkemidler fuldt ud kan kortere tid også gøre det. Når jeg kender lidt mere til dine ønsker, kan jeg bedre estimere en tidsramme. Kontakt mig gerne i formularen med info herom.

  • Det korte svar er: Alle! Uanset om det er den årlige sommerfest eller julefrokost, et firmajubilæum, et kursusseminar eller eksternat du skal afholde, så giver det altid mening at få læring og indsigt som udbytte af din investering. Det koster ofte mange penge at afholde et firmaevent, og det bliver ikke mindre underholdende eller festligt af at være designet til (også) at være lærerigt – tværtimod. Det handler blot om bevidst at vælge de virkemidler, der adresserer de potentialer og problemstillinger, virksomheden i forvejen arbejder med, og skabe en rød tråd igennem arrangementet. Jeg kalder det “Fester med formål”, og alle events kan skæres efter det koncept.

  • Min erfaring er, at det ikke er budgettet, der i sig selv definerer om et læringsevent bliver en succes: Man kan skabe stor værdi for et lille budget og tilsvarende “brænde et stort budget af” på noget storslået og spektakulært, der ikke nødvendigvis understøtter organisationsudvikling. Min anbefaling vil være, at starte med at fastlægge de budskaber i organisationen, som læringseventet skal understøtte; dernæst – i en øvelse mellem ønsketænkning og det muliges kunst – at fastsætte et realistisk budget. Nogle gange bliver man kaldet til at bruge lidt ekstra på noget, der har en stor effekt; andre gange får man øje på midler, der kan bruges bedre i andre sammenhænge. Til inspiration kan det nævnes, at mange virksomheder finder midler til deres læringsevents i både sociale puljer (firmafester, medarbejderpleje mm) og uddannelsespuljer (efteruddannelse, kurser mm.) fordi læringsevents i udgangspunktet både er sociale/fællesskabsorienterede og udviklende/lærerige.

  • Jeg har et tæt samarbejde med en række leverandører af eventudstyr og services – alt fra lyd/lys, scener, festlokaler, forplejning, personale mm. – og jeg står gerne for booking af alt det praktiske og koordinering med eksterne leverandører. Det skal dog nævnes, at min kerneydelse i forhold til læringsevents – og der hvor mine styrker og erfaringer bedst kommer til udtryk – først og fremmest er at skabe indhold og sikre sammenhængskraft, dvs. det der relaterer sig til “læring”. Så hvis du blot ønsker “et festtelt og buffet til 30 personer” og ikke er interesseret i at optimere organisationens læringsudbytte, kan du med fordel henvende dig direkte hos et lokalt eventbureau eller konferencecenter, der har specialiseret sig i at levere optimale rammer.

  Uforpligtende forespørgsel på læringsevents

  Kontakt mig med spørgsmål eller book et uforpligtende møde. Jeg bestræber mig altid på at svare på henvendelser inden 48 timer på almindelige hverdage.

  vælg hvilken ydelse din henvendelse drejer sig om

   HVAD KAN JEG

   GØRE FOR DIG?

   Send mig en besked eller giv mig et kald. Hvis det handler om en specifik ydelse, anbefaler jeg, at du benytter formularen nederst på siderne:

   OrganisationsudviklingMultimediaOutdoor cooking

   Bona Fide Records
   CVR. 27027636
   Claus Frovin
   Svinget 5, 4. th
   DK-2300 København S

   Telefon : +45 21 64 37 16

    Privatlivspolitik

    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

    Cookies

    Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hjemmesiden benytter cookies fra:

    Google Analytics (statistik)
    Wistia (video)

    Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

    Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

    Personoplysninger

    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller øvrig brug af services via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

    • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
    • Dit IP-nummer,
    • Geografisk placering
    • hvilke sider du klikker på (interesser).

    I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhedsnavn mm. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelse via én af hjemmesidens kontaktformularer.

    Sikkerhed

    Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

    Formål

    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at optimere vores services og indhold. Oplysningerne kan desuden bruges til at svare på din henvendelse/forespørgsel.

    Periode for opbevaring

    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger

    Data om din brug af websitet, videregives til tredjeparter - primært Google Analytics - i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik.

    Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Indsigt og klager

    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bonafiderecords.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

    Udgiver

    Websitet clausfrovin.com ejes og publiceres af:

    Bona Fide Records
    v/ Claus Frovin
    Svinget 5, 4. th.
    2300 København S
    Telefon: 21643716
    Email: info@bonafiderecords.dk

    Accepter hjemmesidens brug af cookies ved at trykke på OK og/eller læs vores privatlivspolitik