Enneagrammet

Skab øget selvindsigt og stærke relationer med Enneagrammet

Med Enneagrammet opnår du øget selvindsigt, forståelse og balance i livet – til glæde for dine relationer både på arbejdspladsen og i privatlivet. Få inspiration og værdifulde værktøjer til at blive en bedre udgave af dig selv og skabe bæredygtig udvikling i din organisation.

Ring mig op!

  Vælg ugedag(e)

  Vælg foretrukket tidsrum

  Du har også mulighed for at benytte formularen nederst på siden, hvis du ønsker at uddybe din henvendelse.

  ET POWERFULDT VÆRKTØJ

  Enneagrammet

  Enneagrammet er et powerfuldt persontype-værktøj til at få indsigt i både os selv og andre. Det giver os viden om vores overbevisninger, tanke- og  adfærdsmønstre, og gør os i stand til at styrke vores relationer og samarbejdsevne.

  Enneagrammet er utrolig alsidigt og har en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Det kan bruges som værktøj til både ledelses- og organisations­udvikling, sammensætning af teams, kommunikationstræning, rekruttering af nye medarbejdere, konflikthåndtering, teambuilding, personlig udvikling … og meget mere! Det bedste ved det hele er, at den indsigt du får gennem Enneagrammet kan anvendes i alle livets aspekter, dvs. både privat og i professionelle sammenhænge. Enneagrammet er således ‘instant pay-off’ både i samværet med din familie og venner, og på jobbet i forhold til dine medarbejdere, kollegaer eller ledelsesteams.

  STOR DIVERSITET

  En bred vifte af anvendelsesmuligheder

  Personlig indsigt
  Ledelses- og teamudvikling
  Organisationsudvikling
  Konfliktforebyggelse
  Kommunikationstræning
  Teamsammensætning / rekruttering

  Enneagrammets ni grundtyper

  Enneagrammet beskriver ni forskellige og ligeværdige ”måder at være i verden på”. Tilsammen udgør de menneskets samlede kompetencer og psykologiske karaktertræk. Enneagrammet forklarer både typernes adfærd (hvad du gør) og motivation for adfærd (hvorfor du gør det). Da det er motivationen for adfærden, der afgør hvilken type, der er din grundtype, er det kun dig der kan vurdere, hvilken type du er. Ganske vist kan mennesker omkring dig registrere og observere din adfærd og handlinger; men det er kun dig, der kender motivationen bag.

  Din grundtype livet igennem

  Du vil sikkert kunne genkende dig selv i flere typer – måske endda i de fleste -; men din grundtype er den type, der tydeligst beskriver dine overbevisninger og motivationen for din adfærd. Din grundtype er den samme livet igennem. Ved at blive bevidst om din grundtypes sande styrker og kvaliteter, kan du opnå større egenomsorg, accept og forståelse. Når du arbejder aktivt med at undgå de faldgruber og ændre de hæmmende overbevisninger som din type er disponeret for, lærer du at agere mere hensigtsmæssigt både i forhold til dig selv og andre mennesker.

  Enneagrammet kort fortalt

  Du kan finde mere viden på­
  The Enneagram Institute ® (åbner i ny fane)

  Læs mere om mine foredrag & workshops

  Enneagrammets visdom

  Enneagrammet er en visdomsteori, der giver dig stor indsigt i din personlighedstype og hjælper dig til større forståelse for både dig selv og mennesker omkring dig.

  Enneagrammet som ledelsesværktøj

  Enneagrammet er et godt ledelsesværktøj, der skaber bedre forståelse og kommunikation.

  Outdoor Enneagram

  Denne udgave af Enneagrammets visdom kan bestilles i kombination med outdoor cooking.

  Om kursets baggrund

  Oprindeligt stammer tankerne i Enneagrammet fra græsk filosofi, sufismen og mystikere i både østen og vesten. Da forfatterne Don Richard Riso og Russ Hudson i midten af 1980’erne samlede det komplekse materiale og udviklede nye modeller, blev Enneagrammet udviklet til det typeværktøj det er i dag. Globalt har Enneagrammet vundet stor udbredelse – både i relation til personlig udvikling og udvikling af teams og organisationer.

  Om kursets underviser

  Claus Frovin er certificeret ledercoach fra Mindjuice (Kbh.) med fokus på bevidst lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation og typeværktøjet enneagrammet. Jeg er optaget af moderne organisationsteori og -modeller, som giver mennesker øget selvindsigt og handlefrihed og nye muligheder for at interagere sammen på mere harmoniske og bevidste måder.

  Praktiske informationer

  Mine foredrag og workshops tilpasses din virksomhed, så undervisningen er målrettet jeres aktuelle situation og behov. Vi er i tæt dialog i planlægnings- og afviklingsfasen for løbende at sikre, at form og indhold er tilpasset så I får det optimale udbytte.

  Varighed

  Fra 20 minutter til 2 dage

  Deltagere

  Fra 3 – 200+ personer

  Priser

  Fra 2.250-27.000 DKR

  Lokation

  Hos jer eller efter aftale

  Interesseret i at booke eller høre mere?

  Sådan foregår processen herfra – fra kontakt til evaluering:

  • Kontakt mig i formularen herunder og beskriv kortfattet dine ønsker og behov. Kort efter vender jeg retur med opfølgende spørgsmål – enten telefonisk eller via e-mail – og udarbejder på den baggrund et tilbud, du modtager skriftligt.
  • Hvis du accepterer tilbuddet aftaler vi et møde – enten fysisk eller online -, hvor jeg hører lidt mere om jeres organisation og aktuelle situation. Vi sætter rammerne for foredraget/workshoppen og du kan stille spørgsmål til forløbet.
  • I perioden efter arrangementet er afviklet, vil jeg kontakte dig for at evaluere og følge op, og sikre mig, at I er et godt sted i jeres proces.

  Book foredrag eller workshop

  Det er helt uforpligtende! Du kan også bruge formularen til at stille mig uddybende spørgsmål eller bede mig ringe dig op for en snak i telefonen.

  LEDERSTIL & KOMMUNIKATION

  Hvad du også kan bruge Enneagrammet til?

  Læs mere om andre anvendelsesformer af Enneagrammet som personligt lederværktøj eller teamudvikling herunder.

  Udvikling af din lederstil

  Enneagrammet kan bruges til at blive bevidst om og udvikle din personlige lederstil. Gennem individuelle coachingforløb træner vi din kommunikation og arbejder med målrettet medarbejder-feedback – så du kan brænde igennem med dine budskaber, målrette din kommunikation og nå ud (også) til dem, der oplever verden anderledes end dig.

  Teamudvikling og -træning

  Enneagrammet kan danne basis for forskellige former for teambuilding, team- og ledertræning eller længerevarende firmaforløb, hvor det handler om, at få en gruppe mennesker til at performe bedre sammen. Enneagrammet indgår også smidigt i processer omkring konflikthåndtering og -forebyggelse og forbedring af arbejdsmiljø og -kultur.

  HVORFOR VÆLGE ENNAGRAMMET?

  Udvikling starter med indsigt

  Vejen til et liv i balance, sunde relationer og bæredygtige organisationer går gennem personlig bevidsthed, selvindsigt og evnen til at reflektere over egen adfærd. For … When we know better, we do better!

  Når vi kender egne og andres styrker og svagheder, kan vi opnå en større forståelse for hinanden og færre konflikter. At vi selv er i balance, er forudsætningen for at skabe sunde relationer og dermed skabe fremdrift og udvikling i organisationen. Hvis du ønsker mere viden om, hvordan Enneagrammet kan hjælpe din organisationsudvikling på vej, er du velkommen til kontakte mig for at få en personlig introduktion.

  Få energi og livsmod

  At skabe positiv forandring i vores liv kræver tryghed, livsmod og handlekraft. Det er mit mål, at vores møde efterlader dig et godt sted, hvor du føler dig opfyldt af energi og har mod på livet.

  Et frø bliver sået

  Når vi er villige til at lade os inspirere, udfordre -, ja nogle gange provokere -, skaber vi grobund for personlig udvikling. Jeg håber at så et frø i dig, der kan spire og gro i dig i takt med din personlige udvikling

  Du er én person

  Du er én og samme person – uanset i hvilken given rolle du befinder dig. Mine foredrag og workshops formidler viden og indsigter, der kan anvendes både i arbejds-mæssige, private og sociale sammenhænge.

  Ofte stillede spørgsmål

  • Prisen afhænger af varighed og indhold. Du kan finde priser i bunden af beskrivelsen på de enkelte fordrag og workshops. Som en del af min CSR tilbyder jeg rabat på alle foredrag og workshops til grundskoler, efterskoler og højskoler.

  • Der er som sådan ikke nogen begrænsninger på publikumsantal til foredrag, så længe de tekniske/akustiske forhold sikrer, at alle kan høre og se. Jeg har holdt foredrag for alt mellem 25-200+ deltagere og både små og store hold fungerer fint. Til workshops – hvor deltagerne i højere grad engageres og deltager aktivt -, er det optimale deltagerantal mellem 6-20, men større hold kan også gennemføre under tilpassede forhold. Kontakt mig i formularen herunder, hvis du har en specifik forespørgsel.

  • Hvis der er et stort publikum eller rummets akustik er svær, anbefales det, at der er PA (lydanlæg) til rådighed. Jeg kan selv medbringe ét – der passer til en sal på op til ca. 100 deltagere – eller bruge et eksisterende PA på location. Der er desuden brug for en projektor og et lærred (eller stor hvid væg) til visuelle præsentationer. Ved workshops i mindre hold kan vi typisk klare os med projektor eller en stor tv-skærm og behøver således ikke lydanlæg.

  • Et typisk foredrag varer 2-2,5 timer inkl. pause. Det er rart med en pause på midten – for både foredragsholder og publikum -, og gerne med lidt forfriskninger til de tilhørende, hvis der er mulighed for det. Hvis programmet er stramt og der er mange programpunkter, kan foredraget også afvikles i én runde eller skåret ned til 1 time. Kontakt mig i formularen, hvis foredraget skal passe ind i et specifikt dagsprogram.

  • Det afhænger meget af, hvilken workshop der er tale om (indhold), hvor lang tid vi har til rådighed (varighed) og hvor mange deltagere, der er (omfang). I de fleste workshops bestræber jeg mig på, at have stor variation i indholdet – dvs, at der både er perioder, hvor jeg underviser, perioder, hvor deltagerne byder ind i plenum og perioder til dialog, refleksion eller aktiviteter blandt deltagerne. Jeg oplever, at det skaber den bedste balance og det største udbytte. Du kan læse mere om de enkelte workshops i oversigten.

  Uforpligtende forespørgsel på foredrag & workshops

  Book et foredrag/workshop eller kontakt mig med dine spørgsmål. Jeg bestræber mig altid på at besvare alle henvendelser inden for to hverdage.

  vælg hvilken ydelse din henvendelse drejer sig om

   HVAD KAN JEG

   GØRE FOR DIG?

   Send mig en besked eller giv mig et kald. Hvis det handler om en specifik ydelse, anbefaler jeg, at du benytter formularen nederst på siderne:

   OrganisationsudviklingMultimediaOutdoor cooking

   Bona Fide Records
   CVR. 27027636
   Claus Frovin
   Svinget 5, 4. th
   DK-2300 København S

   Telefon : +45 21 64 37 16

    Privatlivspolitik

    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

    Cookies

    Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hjemmesiden benytter cookies fra:

    Google Analytics (statistik)
    Wistia (video)

    Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

    Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

    Personoplysninger

    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller øvrig brug af services via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

    • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
    • Dit IP-nummer,
    • Geografisk placering
    • hvilke sider du klikker på (interesser).

    I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhedsnavn mm. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelse via én af hjemmesidens kontaktformularer.

    Sikkerhed

    Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

    Formål

    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at optimere vores services og indhold. Oplysningerne kan desuden bruges til at svare på din henvendelse/forespørgsel.

    Periode for opbevaring

    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger

    Data om din brug af websitet, videregives til tredjeparter - primært Google Analytics - i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik.

    Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Indsigt og klager

    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bonafiderecords.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

    Udgiver

    Websitet clausfrovin.com ejes og publiceres af:

    Bona Fide Records
    v/ Claus Frovin
    Svinget 5, 4. th.
    2300 København S
    Telefon: 21643716
    Email: info@bonafiderecords.dk

    Accepter hjemmesidens brug af cookies ved at trykke på OK og/eller læs vores privatlivspolitik